hotel ADAM

Počet hvězd: 3
Tel.: 499 433 071
Fax: 499 429 260
Adresa: Svatý Petr 267, 543 51 Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od Prahy: 115 km
Kapacita prostor: 15, 70, 80
Maximální kapacita: 170
Vybavení konfer. místností: Hotel má k dispozici veškeré konferenční vybavení ( flipcharty, plátna, videoprojekce, ozvučení, DVD, PC a další )
Orientační cena kapacit:

Kongresový sál 800 Kč / hod, 6 000 Kč / den
550 Kč / osoba

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 148 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Hotel Adam nabízí ubytování ve 39 dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích a 7 apartmánech. Dvoulůžkové pokoje mají možnost přistýlky.
Možnost stravování: Stravování je zajištěno v prostorné restauraci - cca 120 míst, hostům je dále k dispozici hotelový lobby bar - cca 30 míst. Při příznivém počasí lze využít zastřešenou letní terasu s možností grilování, která přímo navazuje na hotelovou restauraci.
Doplňkové služby: Našim hostům můžeme nabídnout relaxační centrum s masážemi, whirlpool, fines, prostornou saunu, parní lázeň a velký prosklený bazén s protiproudem a neopakovatelným výhledem na okolní hory. Nedílnou součástí nabízených služeb je zajištění outdoorových aktivit pro ubytované skupiny, Vyzkoušet můžete například výuku horolezectví, minigolf, tenis, horská kola, kolečkové brusle, vyjížďky na koních, paragliding, bobovou dráhu, přemostění přes přehradu, slaňování, lanový park, obří houpačku, terénní koloběžky, jízdu na motorových čtyřkolkách, bungeerunning, lukostřelbu, paintball, segway a další.

Popis

Hotel ADAM, který je situován v jednom z nejkrásnějších horských středisek Krkonoš ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Při rekonstrukci byl kladen zvláštní důraz na kvalitu všech stavebních prací a výběr stavebních materiálů. Výsledkem je nadstandardní a moderní bezbariérový hotel s ubytovací kapacitou až 150 lůžek ( 34 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, tří a čtyřlůžkové pokoje, 6 stylových apartmánů ). Všechny pokoje mají samostatné příslušenství, samozřejmostí je barevná TV se SAT programy. Přístup do jednotlivých pater hotelu je zajištěn výtahem

Součástí hotelu je prostorná restaurace s krbem, lobby bar, relaxační centrum s masážemi, whirlpool, fitnes, prostorná sauna, parní lázeň a velký prosklený bazén s protiproudem. Parkoviště a garážová stání jsou zdarma přímo u objektu.

Hotel poskytuje svým hostům celou řadu dalších vedlejších (zprostředkovaných) služeb (výlet na horu Sněžku s průvodcem, návštěvu Krkonošského muzea, výlet do Prahy, projížďku na koních a další). Přímo ve Špindlerově Mlýně je několik společností se zaměřením na pořádání outdoorových akcí, kterými si mohou hosté pobyt v hotelu zpestřit.

Stravování je zajištěno v prostorné restauraci - cca 120 míst, hostům je dále k dispozici hotelový lobby bar - cca 30 míst. Při příznivém počasí lze využít zastřešenou letní terasu s možností grilování, která navazuje na hotelovou restauraci.

Hotel je pro svoji polohu vynikajícím místem pro pořádání větších i menších kongresových akcí - konferencí, seminářů, meetingů, školení a incentivních pobytů. V klidných prostorách hotelu je k dispozici větší kongresový sál pro cca 80 osob, který je vybaven moderní audio a video technikou ( ozvučení 4 x 150 W ) a salonek pro cca 25 - 35 osob. K výše uvedeným účelům lze vyčlenit i část restaurace vybavené vestavěným krbem. Všechny prostory mají neomezené připojení na internet a jsou vybaveny běžnou kongresovou technikou - plátno, flipcharty, dataprojektor, ozvučení atd. Hotel je schopen zajistit jakékoliv další speciální požadavky.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je pět a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.7266927,15.6314366