Areál K-Triumf

Počet hvězd: 4
Adresa: Hustířanská 211, 552 11 Velichovky
Vzdálenost od Prahy: cca 120 km
Kapacita prostor: 20, 50
Maximální kapacita: 50
Vybavení konfer. místností: TV, Video, projekční plátno, dataprojektor, flipchart vše za úplatu
Orientační cena kapacit:

Lovecký salonek 500,-/h
konferenční místnost 350,-/h
jednolůžkový pokoj 1.300,-/noc
dvoulůžkový pokoj 1.790,-/noc
apartmán 2.200,-/noc

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 40 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 40 osob, 14x dvoulůžkový pokoj, 3x apartmán pro cca 4 osoby (Dvoulůžkové pokoje se dají pronajímat i jako jednolůžkové)
Možnost stravování: Z jídelního lístku nebo předvýběr z připraveného menu
Doplňkové služby: Sport, odpočinek, obora, parkurové koně

Popis

Pro příjemné posezení s rodinou, přáteli, obchodními partnery, pro firemní akce a různé společenské akce, pro krátkodobé, relaxační a sportovní pobyty, dárkové poukazy - plně klimatizovanou restauraci, lovecký salonek s krbem, kavárna nebo sportbar umožňující sledování výkonu sportovců, letní terasa s možností grilování a výhledem do obory, kde můžete spatřit vysokou zvěř. Pro firemní školení, semináře apod. je připravena klimatizovaná konferenční místnost s kapacitou 50ti míst s možností zatemnění, vybavena flipchartem, projekčním plátnem, dataprojektorem, zpětným projektorem, TV a videem. V podzimní výstavbě plánujeme vybudování kongresového sálu (cca 300 míst) – možnost pořádání teambuildingů, workshopů, výstav, módních přehlídek, plesů apod..

Areál je ještě provázán jezdeckou halou a parkurem, kde můžete sledovat trénink parkurových koní. Pokud chcete někoho potěšit dárkem či koupit něco pro sebe, můžete navštívit hotelový shop.

Náš areál navštívila řada osobností ze sportovního, kulturního a politického života, v neposlední řadě i pan prezident Václav Klaus s manželkou Lívií. Prvními sportovci v tenisové hale byli pánové Kodeš, Šmíd, Hřebec a Vopička. Proběhla zde již i řada špičkových turnajů (např. tenisový turnaj OPTIM TOUR), soustředění (MISS ČR) a areál si oblíbila i tenisová Amfora s vedením p. Salavy.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a dvě ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.3570163,15.8371982