Wellness hotel & restaurant Retro Riverside*****

Počet hvězd: 5
Region: Karlovarský
Adresa: Březová 157, 360 01 Karlovy Vary
Kapacita prostor: 50, 28
Maximální kapacita: 50
Kapacita ubytování: 38 lůžek

Popis

Hotel Retro Riverside Karlovy Vary se nachází na břehu přehrady Březová. Byl vystaven v překrásném prostředí v těsné blízkosti chráněných Slavkovských lesů, vzdáleném 10 km od lázeňského centra Karlovy Vary. Právě tato scenérie dělá z Hotelu Retro Riverside bezkonkurenční místo pro kvalitní odpočinek ve městě Karlovy Vary.

Hotel Retro Riverside je nový od základu vystavený luxusní wellness komplex, který nabízí nejmodernější spa prostředí s 19-ti útulnými, luxusně vybavenými pokoji. Hotel Retro Riverside Karlovy Vary je vystaven na místě, kde kdysi stála stará rybárna a sádky pro chov ryb.

Z dálky vypadá jako historická budova, která na svém místě stojí již desetiletí, ale jakmile přijedete blíže, přesvědčíte se o její exkluzivitě. Její exteriér napodobuje architekturu horního Doubí Karlovy Vary, které je kousek od přehrady a do chráněného prostředí tak zapadá jako původní stavba.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.198623,12.854625