Hotel Romance Puškin ****

Počet hvězd: 4
Region: Karlovarský
Adresa: Tržiště 37, 360 01 Karlovy Vary
Vzdálenost od Prahy: 120 km
Kapacita prostor: 20
Maximální kapacita: 20
Kapacita ubytování: 70 lůžek

Popis

Hotel Romance**** je situován přímo v lázeňském centru Karlových Varů a naši hosté tak mají jedinečnou možnost prožít příjemný pobyt v těsné blízkosti karlovarských minerálních pramenů a majestátních kolonád.

K dispozici jsou komfortní a stylově vybavené jedno- a dvoulůžkové pokoje i rodinné apartmány. Využijte služeb naší restaurace, masážního salonu nebo vyzkoušejte léčebný balíček a zakuste s námi tradiční atmosféru tohoto světoznámého lázeňského města.

 

English:

Hotel Romance**** is situated in the spa centre of the Karlovy Vary city so our guests have a unique opportunity to spend a pleasant stay close to the Karlovy Vary mineral springs and majestic colonnades.

At the hotel, there are comfortable and stylish equipped single and double rooms as well as family apartments. Use the services of our restaurant, massage salon or try our spa package and experience the traditional atmosphere of this famous spa city.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.2232944,12.8823358