Hotel Imperial *****

Počet hvězd: 5
Region: Karlovarský
Adresa: Libušina 1212/18, 360 01 Karlovy Vary
Vzdálenost od Prahy: 120 km
Kapacita prostor: 14, 30, 50, 50, 176
Maximální kapacita: 176
Vybavení konfer. místností: Sály vybaveny konferenční technikou: WiFi internet v sálech, WiFi internet v prostorách hotelu, dataprojektor, plátno, flipchart, ozvučení, catering, společenský program, TV LCD, konferenční kit (bloky a propisky)
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 383 lůžek

Popis

Hotel Imperial je několikanásobným držitelem ocenění Czech Republic's Leading Spa Resort. Svou prestiž si však získal nejen díky té nejvyšší kvalitě lázeňských služeb. Hotel Imperial zaručuje svým hostům dokonalost v každém detailu. Přesvědčte se sami.

Hotel Imperial kromě originálních lázeňských služeb, které mají staletou tradici, nabízí skvělé zázemí i pro konference, včetně využití volného času. Hotel Imperial je ideálním místem pro pořádání velkých či menších konferencí, seminářů, školení, prezentací, společenských akcí, narozeninových oslav a svateb nabízí hotel široký výběr z kongresových prostor a salonků všech velikostí vždy s kvalifikovaným personálem, profesionálním a individuálním přístupem při jednání.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.2194942,12.886494500000026