EuroAgentur Hotel Cristal Palace

Počet hvězd: 4
Region: Karlovarský
Adresa: Hlavní 61, 353 01 Mariánské Lázně (okres Cheb)
Vzdálenost od Prahy: 171 km
Kapacita prostor: 40, 60, 200, 250
Maximální kapacita: 250
Vybavení konfer. místností: kompletní konferenční technika
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 186 lůžek

Popis

Moderní, plně klimatizovaný EA Hotel Cristal Palace se nachází v centru města Mariánské Lázně. Hotel byl postaven a uveden do provozu v roce 1996 na místě původního hotelu stejného jména. Je snadno přístupný vlastním dopravním prostředkem i městskou dopravou.

Hotelovým hostům je k dispozici 45 parkovacích míst v podzemní hotelové garáži. Hotel je specialista na léčebné, lázeňské, relaxační, wellness, golfové a lyžařské pobyty. Je nestátním zdravotnickým zařízením. Pod dohledem lékařského personálu probíhají rehabilitační programy z oblasti fyziatrie, balneologie a léčebné rehabilitace.

V relaxačním centru je možno využít hotelový bazén, saunu, whirlpool i solárium. Hotelové pokoje jsou komfortně vybaveny s televizí se satelitním programem, rádio, minibar, trezor, žehlič kalhot, ozvučení, koupelna s vanou, pevnou sprchou a vysoušečem vlasů. Hosté mají možnost výběru nekuřáckého pokoje.

Hotel nabízí 93 pokojů a 186 lůžek. Prostory EA Hotelu Cristal Palace jsou vyzdobeny uměleckými díly předních českých umělců, Jiřího Anderleho, Jiřího Sopka a Tono Stana.

Variabilní kongresový prostor nabízí nejen pro potřeby business klientely kongresový sál, který disponuje kapacitou až 250 účastníků, ale lze jej snadno a rychle rozdělit i na menší salonky pro konference, školení, společenské, kulturní. a firemní akce.

Hosté mají možnost navštívit restauraci, která nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně, doplněný nabídkou vín z Moravy i známých světových vinařských oblastí. Tradiční kavárna - cukrárna s venkovní terasou a nabídkou vlastních výrobků uspokojuje milovníky sladkostí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.9704795,12.7025741