Danubius Hotel Villa Butterfly ****

Počet hvězd: 4
Region: Karlovarský
Adresa: Hlavní třída 655, 353 01 Mariánské Lázně
Vzdálenost od Prahy: 180 km
Kapacita prostor: 50, 70, 100, 130, 450
Maximální kapacita: 450
Vybavení konfer. místností: King Edward´s Club nabízí tradiční klubové prostředí a konferenční prostor v anglickém stylu. Bellevue - Moderní konferenční salonek s atraktivním výhledem na Hlavní třídu. Technické vybavení: Dataprojektor, Videorekordér, televizor, Promítačka 16 mm, Promítačka Video, plátno, Overhead-Projector, Diaprojektor, Flipchart, Mikrofon, Laserové desky Karaoké Připojení WI-FI
Orientační cena kapacit:

King Edward´s Club - 6000,- Kč / den
Salon Bellevue - 8000,- Kč / den
Společenský Dům Casino:
Mramorový sál - 36800,- Kč / den
Zrcadlový sál - 29400,- Kč / den
Červený sál - 18600,- Kč / den
Růžový salonek - 8000,- Kč / den

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 192 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Wellness hotel Villa Butterfly se nachází v centru města, v blízkosti lázeňských parků. Svým hostům nabízí komfort mezinárodního hotelu s pestrou nabídkou wellness & beauty programů. Ubytování je možné v luxusních pokojích a apartmá. Výhodou hotelu je mimo jiné také podzemní garáž. Součástí hotelu jsou gastronomické služby na vysoké úrovni. V restauraci La Fontaine jistě oceníte nejen velký výběr specialit české i mezinárodní kuchyně, ale také příjemné prostředí a hudební doprovod harfy. Wellness hotel Villa Butterfly se specializuje na programy pro zdraví, krásu a relaxaci, které jsou určeny všem návštěvníkům. Využít můžete různé lázeňské služby - masáže, suché plynové koupele CO2, oxygenoterapii, hydroxeur, fitness centrum, saunu, parní lázeň, služby v kosmetickém a kadeřnickém salonu a nově také bazén s whirlpoolem. Kromě wellness & beauty programů nabízíme také dokonalé zázemí pro konání konferencí a seminářů. Hledáte-li tedy místo pro dokonalou relaxaci, určitě navštivte hotel Villa Butterfly.
Možnost stravování: Cafe de Paris: Bohatý výběr pokrmů formou bufetu v netradičním prostředí umělecky ztvárněných postav z francouzské historie. La Fontaine: Příjemné prostředí s elegantní obsluhou, hudební doprovod harfy. Velký výběr specialit české a mezinárodní kuchyně.Lobby bar: Intimní atmosféra s bohatou nabídkou zákusků, nápojů a dalších specialit.
Doplňkové služby: Ve wellness hotelu Villa Butterfly se nachází lázeňské oddělení, ve kterém se poskytuje část léčebných procedur. Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky programů wellness & beauty pro krásu, zdraví a relaxaci.Wellness centrum: Masáže, hydroxeur, suchá plynová koupel CO2, plynové injekce, slatinné zábaly, parafínové zábaly na ruce, oxygenoterapie, fitness centrum, sauna, parní lázeň, reflexní nožní masáž, bazén, whirlpool.Beauty centrum: Solárium, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra. Sport v okolí: tenis, golf, squash, kolo, bowling, lyžování, rybolov, atd.

Popis

Společnost Léčebné lázně Mariánské Lázně a. s., působí v oblasti lázeňského cestovního ruchu a je zaměřena na poskytování lázeňské péče a hotelovou činnost. Společnost je členem skupiny DANUBIUS HOTELS GROUP – jednoho z největších hotelových řetězců v Evropě s lázeňskými hotely v Maďarsku, Rumunsku, České republice a na Slovensku.

Společnost provozuje tří-, čtyř- a pětihvězdičkové hotely v Mariánských Lázních s celkovou kapacitou 894 pokojů a 1529 lůžek. Jedná se o lázeňský hotel Nové Lázně, lázeňský hotel Hvězda-Skalník, wellness hotel Villa Butterfly, Grandhotel Pacifik, lázeňský hotel Staré Lázně (Centrální Lázně), lázeňský hotel Vltava-Berounka, lázeňský hotel Svoboda a lázeňský hotel Labe. V současné době je jednou z nejefektivnějších lázeňských společností. Z hlediska ubytovací kapacity je třetí největší lázeňskou organizací v České republice

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.9689897,12.7019591