Vinařství Hanzel

Tel.: +420 725 749 408
Region: Jihomoravský
Adresa: Malinovského 377/33, 671 72 Miroslav
Vzdálenost od Prahy: 245 km
Kapacita prostor: 26, 40, 90
Maximální kapacita: 90
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 35 lůžek

Popis

Vinařství HANZEL najdete ve městě Miroslav, které se nachází na jižní Moravě, na půl cesty mezi Brnem a Znojmem. V okolí lze navštívit miroslavský zámek, Chrám sv. Petra a Pavla, židovský hřbitov, evangelický kostel, radnici a Miroslavské kopce, které jsou Národní přírodní památkou. Blízké okolí Miroslavi a nedalekého Znojma je navíc protkané velkým množstvím vinařských cyklistických stezek, které zlákají nejednoho milovníka cykloturistiky a dobrého vína.

Rodinné vinařství HANZEL se snaží navázat na dlouholetou tradici výroby kvalitních přívlastkových vín, předávanou z generace na generaci. Právě tato vína má každý host možnost ochutnat, pokud se rozhodne strávit příjemný pobyt v hotelu Vinařství HANZEL. Zajímavostí je, že Vinařství HANZEL jako jediné vinařství použilo na svých etiketách Braillovo písmo.

Vinařství HANZEL nabízí i ubytování v krásných reprezentativních pokojích ve stylu vinařství, ve kterých se objevuje trámové stoleté dřevo, utvářející dokonalou atmosféru pohody a odpočinku. Každý pokoj je vybaven moderní koupelnou, k dispozici je také připojení k internetu. Raritou je vybavení pokojů speciálními antibakteriálními matracemi, které obsahují částečky stříbra pro vysoký komfort spánku. V nabídce je i několik zajímavých pobytových balíčků, jako například "Gourmet", který je zaměřen na snoubení vína a pokrmů nebo balíček "Romantika ve vinařství pro 2 osoby" lákající mimo jiné na romantickou večeři při svíčkách. Všechny pokoje jsou navíc nekuřácké, takže příjemná atmosféra rozhodně nemůže být ničím narušena.

Při návštěvě hotelové restaurace má host možnost vybrat si z lákavé nabídky jídel a nápojů, včetně již zmiňovaného vína. V případě konání firemní akce či večírku je zde možnost využít několik prostorů hotelu. Na výběr je velký a malý konferenční sál, včetně varianty zajištění veškerého cateringu, dekorací i světelné a audiovizuální techniky. Na přání hosta lze zajistit i hudební produkci, ať už k poslechu a tanci nebo jen pro relaxaci.
Lákadlem pro návštěvu Vinařství HANZEL je ale určitě i vinárna s možností řízené degustace, která je schopna pojmout 26 osob. Hosté zde mohou ochutnat celou řadu kvalitních vín rodinného vinařství a strávit tak pěkný a ničím nerušený večer v příjemném a stylovém prostředí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 48.9473727,16.316437800000017