Hotel Stará škola

Počet hvězd: 3
Region: Jihomoravský
Adresa: Sloup 30, 679 13 Sloup
Vzdálenost od Prahy: 240 km
Kapacita prostor: 6, 15, 60, 50, 100
Maximální kapacita: 100
Vybavení konfer. místností: Konferenční salonek: dataprojektor, zpětný projektor, CD přehrávač, TV, videorekordér, flipchart, promítací plocha, digitální kamera, připojení na internet. Velký sál ? dataprojektor, promítací plátno, zpětný projektor, ozvučení, mikrofon, DVD přehrávač, videorekordér, digitální kamera.
Orientační cena kapacit:

dvoulůžkový pokoj od 1060,- Kč / noc se snídaní, pronájem konferenčních prostor na základě dohody

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 51 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 2x čtyřlůžkový apartmán, 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, jednolůžkový pokoj ? max. kapacita 51 lůžek
Možnost stravování: Snídaně formou švédského stolu. Restaurace se specializuje na tzv. zážitkovou gastronomii, českou tradiční kuchyni a mezinárodní kuchyni. Klientům nabízíme možnost polopenze nebo plné penze s jednotným menu nebo s výběrem z několika pokrmů, možnost rožnění selete nebo podobných pokrmů, uspořádání pestrých rautů na základě několikaletých zkušeností.
Doplňkové služby: Součástí hotelu je zábavní centrum s 2 bowlingovými drahami, kulečníkem, šipkami, krbem a tanečním parketem. Na základě spolupráce s místní základní školou je možné po dohodě využít školní bazén o rozměrech 6 x 12,5 m, školní víceúčelovou tělocvičnu, venkovní víceúčelové hřiště s umělým povrchem, zmodernizované fitness centrum. Okolí hotelu nabízí možnosti k outdoorovým aktivitám ? lezecké trasy, lesy v bezprostřední blízkosti hotelu, po dohodě možnost návštěvy jeskyní. Možnost zajištění projíďky na koních, popř. koněbusem (max. 15 osob) po Moravském krasu.

Popis

Hotel Stará škola se nachází v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Národní přírodní rezervace Moravský kras, která nabízí široké možnosti procházek překrásnou, čistou a zdravou přírodou Moravského krasu, v zimě bezpočet lyžařských tras pro milovníky běžek. Pro naše hosty je připravena nabídka 30-ti rodinných výletů, které mohou být podniknuty nejen do jeskynní Moravského krasu, ale i na blízké hrady, zámky, za sportem nebo na koupaliště.

V hotelu, který je vystaven v alpském stylu a vznikl rekonstrukcí budovy staré školy z roku 1879 je pro hosty připravena stylová restaurace, tři stylové salonky, místnost sloužící pro rauty, recepce, svatby, podnikové oslavy, setkání spolužáků, různá školení a předváděcí akce.

Součástí hotelu je i zabavní centrum s barem vybudované ve stylu venkovské stodoly. Centrum nabízí příjemné posezení, krb s otevřeným ohněm, na němž je možné rožnění selete nebo příprava jiných porkmů, udírnu a grill, 2 bowlingové dráhy, kulečník, šipky, taneční parket a promítací plátno s dataprojektorem. Prostory centra mohou sloužit i k uspořádání setkání až 70-ti osob za účelem školení, semináře, svatby, rautu, tanečních večerů či jiného společenského setkání. Po domluvě je možné si celý areál pronajmout k vlastním účelům.

K podnikovým účelům slouží 2 školící místnosti, každá s kapacitou 45 míst. Jsou vybaveny barevnou TV, videopřehrávačem, flipchartem, zpětným projektorem a dataprojektorem.

Hostům dále nabízíme:

  • taneční večery s živou hudbou v prostorách hotelu nebo zábavního centra
  • bowlingové turnaje
  • prezentace, přednášky, promítání, rožnění selete, rauty či jen posezení u krbu v zábavním centru
  • výlety na koních (pod vedením zkušených trenérů) nebo v kočáru taženém koňmi (4 nebo 14 osob)
  • návštěvu westernového městečka
  • je možné využít při předčasné rezervaci školní tělocvičny, krytého bazénu, hřiště a v zimě hokejového hřiště v nedaleké budově ZŠ

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je devět a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.4230773,16.7315052