Hotel N

Počet hvězd: 3
Tel.: 515 227 222, 515 227 224
Fax: 515 228 165
Region: Jihomoravský
Adresa: Přímětice 62, 669 02 Znojmo
Vzdálenost od Prahy: 200 km
Kapacita prostor: 30,70,100
Maximální kapacita: 100
Vybavení konfer. místností: K dispozici je: projektor, plátno, PC, plazmové TV, ozvučení, CD, DVD, laserová ukazovátka či internet v kongresových prostorách.
Orientační cena kapacit:

od 500 do 2500 Kč

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 70 lůžek
Možnost stravování: Zahraniční i domácí speciality pro vás rád připraví tým Hotelu N
Doplňkové služby: Hotel N nabízý otdoorové aktivyty všeho druhu: Lanové aktivity/adrenalin a zábava Pintball Střelba Čtyřkolka Cykloturistika Znojemské památky a podzemí Na koni do vinice Dne golfu Turistický vláček Sportovní centrum Masáže a rehabilitace Ochutnávka vína s prohlídkou sklepa Jízda kočárem a další ...

Popis

Hotel N se nachází v Příměticích, které jsou okrajovou částí Znojma. Jeho poloha ve známé vinařské oblasti je více než strategická. Hotel se totiž nachází mimo rušné centrum zahlcené automobily, avšak od historické části Znojma je pouze deset minut běžnou chůzí. Od česko-rakouského hraničního přechodu Hatě je pak vzdálen patnáct kilometrů.

Velkou předností Hotelu N, která stojí za samotný cíl návštěvy, je jeho přímé propojení s unikátním Křížovým sklepem z poloviny 18. století. Tento sklep se řadí k největším křížovým sklepům na světě. Kromě tohoto unikátu nabízí Přímětice ještě jednu nebývalou podívanou. Na místní faře sestrojil v roce 1754 farář a badatel Prokop Diviš svůj bleskosvod - předchůdce dnešního hromosvodu. Jeho věrná kopie je stále vyhledávanou turistickou atrakcí.

Hotel se specializuje na firemní prezentace, kongresy, školení a semináře. Ideálně uzpůsoben je i pro pořádání společenských a kulturních akcí.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie

Přiložené soubory


Souřadnice: 48.8841293,16.035036