Hotel Akademie Velké Bílovice

Počet hvězd: 3
Region: Jihomoravský
Adresa: Zahradní 1295, 691 02 Velké Bílovice
Vzdálenost od Prahy: 240 km
Kapacita prostor: 12,19,24,24,28,45,50,78,110
Maximální kapacita: 110
Vybavení konfer. místností: klimatizace, denní osvětlení, PC, wifi, dataprojektor, zpětný projektor, plátno, flipchart, DVD, TV, CD, rádio, vizualizér, magnetická tabule, bezdrátové ozvučení ...
Orientační cena kapacit:

ubytování od 700,- Kč / osoba
salonek od 200,- Kč / hodina

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 102 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 44 x dvoulůžkový pokoj, 1 x invalidní pokoj, 6 x apartmá
Možnost stravování: Snídaně, obědy, večeře, polopenze, plná penze, rauty, bankety, coffee breaky
Doplňkové služby: sekretářské služby, sklepní vinárna, praní a žehlení prádla, kadeřnictví, taxi, směnárna, sauna, infrasauna, venkovní bazén, whirpool, parní sprcha, masáže, solárium, stolní tenis, el.šipky, petanque, fitness, ruské kuželky, zapůjčení kol a skůtrů. Možnosti zajištění dopravy - BUS, tranzit. Tenisový kurt, tělocvična, fotbalový stadion - 5 min. od hotelu

Popis

Hotel Akademie ***+ se nachází v největší vinařské obci ČR - Velkých Bílovicích, ležící v blízkosti Lednicko-valtického areálu, zapsaném na seznamu kulturních památek UNESCO. Leží nedaleko dálnice D2, na spojnici měst Brna, Bratislavy a Vídně a nedaleko Břeclavi.
Hotel je díky svému zázemí, výbornému dopravnímu spojení, výhodné poloze blízko slovenských a rakouských hranic, letitým zkušenostem s pořádáním firemních akcí, a také 750 vinným sklepům přímo v obci ideálním místem pro pobytovou, kongresovou a tranzitní turistiku. Hotel nabízí ubytování v 50 pokojích, 7 klimatizovaných a ozvučených seminárních sálů s denním osvětlením, restauraci, bar, letní terasu, relaxační a wellness centrum, bowling a vinný sklep z pův. 15. století s kapacitou až 100 osob.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je šest a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 48.8472688,16.8972277