ALLVET HOTEL

Počet hvězd: 3
Region: Jihomoravský
Adresa: Drnovice 115, 683 04 Vyškov
Vzdálenost od Prahy: 227 km
Kapacita prostor: 10, 25, 30, 100, 400
Maximální kapacita: 400
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 112 lůžek

Popis

HOTEL ALLVET***

Rodinný hotel Allvet*** se nachází v nově zrekonstruovaném historické budově v malebném prostředí blízko Brna. Hotel má výbornou polohu a leží jen 2 km od Exitu 226). Hotel má díky své poloze a rozlehlému sportovně-relaxačnímu areálu osobitou atmosféru, pro kterou je vyhledáván ke konání oslav, svateb a konferencí, stejně jako k příjemnému individuálnímu trávení volného času.

Naší hlavní specializací je pořádání firemních akcí, konferencí, teambuldingů a pořádání svateb, včetně svatebních obřadů.

Poctivě připravovanou moderní českou i mezinárodní kuchyni můžete ochutnat ve stylově zařízené restauraci. Grilované speciality podáváme na letní zahrádce.

Pro relaxaci jsou Vám k dispozici masáže, sauna a whirpool a pro aktivní sportování disponuje areál několika druhy hřišť a kurtů. Golfisté mohou využít nedalekého hřiště ve Slavkově.

Pro prozkoumání turistických cílů Jížní a Střední Moravy je hotel ideálně umístěn. Při návštěvě s dětmi si nesmíte nechat ujít návštěvu Dinoparku a Aquaparku ve Vyškově (3 km).

Těšíme se na Vaši návštěvu

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a šest ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.255967,16.958779899999968