Sporthotel Zátoň

Počet hvězd: 4
Region: Jihočeský
Adresa: Zátoňské Dvory 1, 38211 Větřní u Českého Krumlova
Vzdálenost od Prahy: 140 km
Kapacita prostor: 10, 120
Maximální kapacita: 120
Vybavení konfer. místností: klima, plátno, flipchart, dataprojektor, bezdrátový mikrofon, el. zatemňování oken
Orientační cena kapacit:

1.200Kč / 1noc , 1 osoba se snídaní

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 80 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 1/2, komfort 1/2 - 3 osoby, apartmány - 3 osoby, velké rodinné apartmány s balkónem a oddělenými ložnicemi - 4 osoby,
Možnost stravování: celodenní - možnost plná penze, polopenze, rauty, grilování, teplý a studený bufet, galamenu, coffebreak, výběr menu
Doplňkové služby: tenis, squash, masáže, vodácký servis, lyže, sportovní relax-bazén, sauna, whirpool, fitness, turistika s průvodcem, biliard, stolní tenis, internet. hudební večery,domácí kino, solárium, kuželky

Popis

Rodinný hotel s klidnou atmosférou určený nejen pro pobyty s týdenním programem, ale i pro kratší pobyty a prodloužené víkendy.
Celoročně disponuje s 36-ti hotelovými pokoji od standartních dvoulůžkových až po čtyřhvězdičkové rodinné apartmány s balkony.
Vše s plným komfortem a vybavením.

Jak již název hotelu prozrazuje, disponujeme kompletním sportovně-relaxačním zázemím.
Naše nové a plně vybavené konferenční centrum vhodné pro pořádání společenských oslav a firemních akcí je vám plně k dispozici.

Vzhledem k malé zalidněnosti a téměř žádné hospodářské činnosti byla lokalita, ve které je umístěn náš Sporthotel Zátoň označena jako lokalita s nejčistším vzduchem ve střední Evropě.
Uprostřed přírody, v údolí řeky Vltavy, s historickými památkami na dosah již během krátkého pobytu odhalíte tajemství našich kvalitních služeb.

Rádi přivítáme hosty všech věkových kategorií, rodiny s dětmi i seniory a podělíme se s nimi o zážitky umožňující načerpat nové síly, klid, pohodu a rodinnou atmosféru, která v kombinaci s naší kvalitní kuchyní a sportovně relaxačním zázemím vaše příjemné zážitky jistě umocní.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 48.7275536,14.3339131