Sporthotel Barborka

Tel.: +420 387 965 411
Fax: +420 387 965 498
Region: Jihočeský
Adresa: Zahradní 879, 373 41 Hluboká nad Vltavou
Kapacita prostor: 15, 80, 100
Maximální kapacita: 100
Vybavení konfer. místností: konferenční místnost - LCD monitor, připojení na internet, flip chart sál - videoprojekce, flipchart, připojení na internet
Orientační cena kapacit:

ubytování od 250,-/osoba
velký sál - 500,-/den

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 113 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : hotel - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, možností připojení na internet, možnost stravování aj. hostel - ubytovna se společným sociálním zařízením na chodbě bungalov - samostatná chatka s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou
Možnost stravování: v ceně hotelového pokoje je zahrnuta snídaně, možnost objednání polopenze či plné penze
Doplňkové služby: sport - plavecký bazén venkovní, sauna, terénní čtyřkolky, potápění, lukostřelba, kajaky, střelba z kuše, ruské kuželky, petanque, ping-pong aj.

Popis

Sporthotel Barborka je situován v lese, necelý km od zámku Hluboká. Přívlastek "sport" má tento hotel zcela zaslouženě, neboť se může pochlubit areálem s 25m dlouhým venkovním bazénem, saunou, dvěma hřišti pro míčové sporty, velkou loukou, ohništěm, ping-pongovými stoly a prostornou tělocvičnou. Ubytování nabízí ve dvou až třílůžkových pokojích nebo samostatných chatkách. Je zde možné i stanování. K dispozici je také jídelna, klubovna, bar a velká společenská místnost vhodná i pro přednášky. Parkování v areálu hotelu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.0527608,14.4535137