Penzion u Černého čápa

Region: Jihočeský
Adresa: Horní Lhota 19, 378 01 Dolní Žďár
Kapacita prostor: 20
Maximální kapacita: 20
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 33 lůžek

Popis

Rodinný penzion vznikl přestavbou a rekonstrukcí bývalé selské usedlosti v roce 2004. Penzion se nachází v těsné blízkosti řeky Nežárka, kam přilétá černý čáp. Podle něj je také pojmenován.

V těsné blízkosti jsou vestavěny takzvané říční lázně, které mají relaxační charakter. Zde si můžete půjčit lodičku nebo posedět nad jezem, kde létají ledňáčci.

Restaurace a penzion Jindřichův Hradec

V penzionu je stylová restaurace, v níž je 35 míst a oddělený salonek pro maximálně 25 osob, který je možné použít např. pro malé firemní akce, soukromé párty, oslavy, promoce. Jídla podáváme celý den. K dispozici je i letní terasa, kde je velmi příjemné posezení.

Rodinný penzion

Penzion má 6 dvoulůžkových pokojů, 1 jednolůžkový pokoj, 1 double pokoj, který je určen spíše pro rodiče s dětmi a jeden apartmán mezonetového typu. Pokoje mají vlastní WC a sprchu. Na každém pokoji je telefon a televize ze satelitním příjmem. K dispozici je také připojení k internetu. Ubytujeme i slušně vychované pejsky. V zadní části zahrady je k dispozici dřevěná chatka pro 4 osoby, která má vlastní koupelnu, infrasaunu, terasu a molo nad řekou.

Naši hosté mohou dále využít vekovní kuželník, hřiště na plážový volejbal, venkovní stolní tenis, dětské hřiště a přístřešek s grilováním. Půjčujeme kola a lodičky.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.0936997,14.9834866