Hotel MAS

Počet hvězd: 3
Region: Jihočeský
Adresa: Náměstí Tomáše Bati 417, 391 02 Sezimovo Ústí II.
Vzdálenost od Prahy: 85 km
Kapacita prostor: 30, 30, 40, 80, 230
Maximální kapacita: 230
Vybavení konfer. místností: zpěný projektor, flipchart, promítací plátno
Orientační cena kapacit:

1/1 850 Kč, 1/2 1290 Kč, 1/3 1600 Kč, apartmán 2500 Kč

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 165 lůžek
Možnost stravování: hotelová restaurace
Doplňkové služby: Krytý bazén, solárium, kadeřník, kulečník, sauna, vířivá vana, masáže, půjčovna kol.

Popis

 Hotel MAS se nachází na náměstí v jihočeském městě Sezimovo Ústí, poblíž silnice E55, vedoucí z Českých Budějovic (55 km) do Prahy (85 km), na náměstí s parkovou úpravou.

 

 Kapacitu zařízení tvoří 71 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky + apartmá vybavené masážní vanou.

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, televizním přijímačem se satelitními kanály, WC a telefonem. Hotelové pokoje jsou vkusně zařízeny a dostatečně vybaveny pro Vaše, co možná největší pohodlí a maximální spokojenost.

Samozřejmostí jsou bezbariérové přístupy v celém hotelu.

  Dále hotel MAS*** nabízí širokou škálu kongresových prostor s bezbariérovým přístupem po celém hotelu a s tím spojených služeb za velice příznivé ceny v klidném prostředí. V hotelu byly nově zřízeny salónky a meeting roomy, které se nachází v podlaží společně s velkým sálem a restaurací. ( tvoří tak ucelené kongresové patro ) 

 

Pro Váš volný čas při pobytu na hotelu MAS je ubytováným hostům zdrama k dispozici krytý hotelový bazén s barem o rozměrech 13 x 5 x 1.6 m s prodiproudem, saunou a vířivou vanou.

V objektu hotelu je hostům k dispozici hotelová restaurace s barem, nekuřácká restaurace, letní posezení na terase, salonky, kulečník, stolní tenis, masáže, solárium, kadeřník, půjčovna horských kol.

 Na místě je možné dále zajistit návštěvu tenisových kurtů, sportovní střelbu, rybolov, návštěvu hvězdárny, vyhlídkové lety balonem nebo jízdu na koních.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.3771283,14.7004978