Hotel DVOŘÁK TÁBOR ****

Počet hvězd: 4
Region: Jihočeský
Adresa: Hradební 3037, 390 01 Tábor
Vzdálenost od Prahy: 90 km
Kapacita prostor: 12, 60, 117, 120, 198, 234, 273, 522
Maximální kapacita: 522
Vybavení konfer. místností: - Bezbariérový přístup - Bezdrátové mikrofony - CD přehrávač - Dataprojektor - FAX - Flipchart - Klimatizace - Kopírka - Kopírovací služby - Květinová výzdoba - Ozvučení - Počítač - Přenosné promítací plátno - Připojení k internetu - Řečnický pult - Šatna - Tabule - Taneční parket - Telefon - Televizor - Úschovna cenných předmětů - Video - Zabudované promítací plátno
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 139 lůžek

Popis

Hotel Dvořák Tábor se nachází v centru města Tábor, vyznačujícího se bohatou historií spojenou s husitstvím. Hotel je zasazen do prostor bývalého pivovaru, jež prošel nedávnou rekonstrukcí a spolu s přilehlým hradem Kotnov a Bechyňskou bránou jsou od roku 1992 zapsány na seznamu Národních kulturních památek.

Výhodná poloha hotelu - pouze 90 km od Prahy a 150 km od Brna.

Ubytování v 72 luxusních pokojích, vybavených TV, telefonem, trezorem, minibarem, připojením k internetu, koupelnami s vanou a fénem. Snídaně formou teplého a studeného buffetu.

Hotelová restaurace "La Cave" nabízí zážitkovou gastronomii zaměřenou převážně na krajové a národní pokrmy. Na své si přijdou i milovníci vína. Ve vinném sklepě jsou zásoby jak nejkvalitnějšího vína moravské provenience, tak i vína francouzská.

Hotel nabízí Relax centrum, kde se nachází bazén, whirlpool, sauna, masáže.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.4117619,14.6569457