hotel Biograf ****

Počet hvězd: 4
Tel.: +420 380 425 510
Fax: +420 380 425 513
Region: Jihočeský
Adresa: Gregorova, 397 01 Písek
Vzdálenost od Prahy: 108 km
Kapacita prostor: 35, 60
Maximální kapacita: 60
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 95 lůžek

Popis

Pokud se při návštěvě Jihočeského města Písek rozhodujete pro kvalitní a stylové ubytování, pak zaručeným tipem pro Vás je čtyřhvězdičkový hotel Biograf, vystavěný v samotném centru tohoto královského města.

Design hotelu je dokonalým propojením moderního stylu a historie této budovy, coby prvního stálého jihočeského kinematografu, který zde na počátku 20. století nechal vybudovat rodák z Protivína, Karel Malkus. V nejbližším okolí se nachází děkanský kostel Narození Panny Marie, renovované gotické „Parkány“ a historii této lokality umocňuje jedinečný archeologický nález ve Střední Evropě – mohyl z doby bronzové.

Filozofií hotelu je být pro své hosty příjemným zastavením v čase a nabízet nejen prvotřídní služby, ale i umělecký dojem a především...Potěšení ze zážitku.

Hotel je rozdělen na 2 části, obě bezbariérové a jeho vybavenost odpovídá evropské klasifikaci First class - Hotel****.

Při vstupu do hlavní budovy, který se nachází v ulici Gregorova, naleznete po pravé straně pohodlnou kuřáckou kavárnu s venkovní zahrádkou, kde si můžete dát drobné občerstvení či výbornou kávu značky Varesina.

Za prosklenými dveřmi se pak nachází recepce, která je pro Vás otevřena non-stop a naše recepční Vám ochotně poskytnou veškeré potřebné informace. V přízemí hlavní budovy je dále stylová restaurace Malkus, inspirovaná českým filmem 40. let, salónek a letní terasa obklopená stromy a okrasnými keři, která je během letní sezóny jako stvořená pro příjemné posezení.

Vstup do vedlejší budovy se nachází v ulici Nádražní a obě budovy jsou mezi s sebou propojeny vnitřním průchodem.

Celkem Vám hotel může nabídnout 48 pokojů, z toho 18 standardních, 19 nadstandardních a pro náročné hosty jsou připraveny i 3 luxusní apartmány - Junior suit, Business suit a Exclusive suit. Všechny pokoje jsou plně vybavené a originální design filmové pásu typický pro celý hotel je v nich propojen s funkčností a poskytuje tak maximální pohodlí.

Hotel disponuje také podzemním garážovým stáním v ulici Budějovická, vzdáleném cca 250 m od hotelu a v rámci služeb Vám může nabídnout dvě plně vybavené moderní konferenční místnosti, relaxační místnost s pohodlnými lehátky pro odpočinek, finskou saunou s prostornou sprchou, masáže a širokou škálu sportovních a relaxačních aktivit v nedalekém Harmony wellness clubu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.3056029,14.148238699999979