Grand Hotel Zvon

Počet hvězd: 4
Region: Jihočeský
Adresa: Nám. Přemysla Otakara II. 90/28, 370 01 České Budějovice
Vzdálenost od Prahy: 140 km
Kapacita prostor: 50, 100
Maximální kapacita: 100
Vybavení konfer. místností: Salon Mozart: Rozměr místnosti: 15,2 x 7,7 m Podlahová krytina: Koberec El.proud: 220 V Pevná přípojka na internet: ano Wi-fi internet zdarma: ano Taneční parket: ano Klimatizace: ano Protipožární systém: ano Nabízené vybavení: - Profesionální ozvučení, mikrofon - Datataprojektor - Televizor, videorekordér, plátno, zpětný projektor, flip-chart, apod. Salon Bohemia: Rozměr místnosti: 12,5 x 5,5 m Podlahová krytina: Koberec El.proud: 220 V pevná přípojka na internet: ano Wi-fi internet zdarma: ano Taneční parket: ne Klimatizace: ano Protipožární systém: ano Nabízené vybavení: - Profesionální ozvučení, mikrofon - Datataprojektor - Televizor, videorekordér, plátno, zpětný projektor, flip-chart, apod.
Orientační cena kapacit:

Ceny ubytování (CZK):
Executive 2560 - 5600
Business 1920 - 4300
Standard 1200 - 3000
Konference (CZK):
Salon Mozart 4000 (0-5 hod) + 500 (každá další hod)
Salon Bohemia 2000 (0-5hod) + 350 (každá další hod)

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 134 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Celkem 67 pokojů 35x Executive ***** (31x double nebo twin, 2x triple, 2x single) 17x Business **** (2x suite, 14x double nebo twin, 1x single) 15x Double **** (13x double nebo twin, 2x triple)
Možnost stravování: luxusní Restaurant Gourmet Symphony (40 míst) stylová pivnice Pilsner Urquell Original Restaurant (130 míst) snídaňový a skupinový restaurant Mozart (100 míst)
Doplňkové služby: - organizace vícedenních skupinových akcí s programem o pivní večery s tradičními českými pokrmy a lidovou hudbou o galavečery s programem a taneční či poslechovou hudbou o ochutnávky vína o prohlídky hradů a zámků o zajištění špičkových průvodců z regionu s detailní znalostí přednášené problematiky o prohlídky provozu partnerské biofarmy na statku Mysletín u Ledenic (chov koní a dobytka) - v rámci objednaných akcí zajištění: o transportu osob o překladatelských služeb o hudby a programu o golfového a dalšího sportovního vyžití - v hotelu je dále možnost využít služeb o maséra o kosmetiky o kadeřnictví o business centra o směnárenských služeb o autopůjčovny o objednávky služeb partnerských tureckých a orientálních lázní o prodejny golfových potřeb o značkové provozovny Vodafone o banky Volksbank o cestovní kanceláře Firo tour o Casina

Popis

Grand Hotel Zvon je luxusní čtyřhvězdový hotel s bohatou historickou tradicí sahající až do roku 1533, který se nachází přímo v srdci Jižních Čech, na historickém centrálním náměstí Českých Budějovic.

Během své dlouhé historie měl hotel čest uvítat řadu známých osobností – mezi jeho hosty se řadili například František Palacký, císař František Josef II. či prezident Edvard Beneš.

V průběhu posledních třech let došlo ke kompletní přestavbě celého objektu a k vytvoření na jihu Čech unikátního luxusního hotelového komplexu.


Grand Hotel Zvon v současnosti nabízí:

  • luxusní a velmi komfortní ubytovací kapacity až pro 134 osob
  • velmi luxusní a reprezentativní restaurant Gourmet Symphony
  • originální Pilsner Urquell Original Restaurant
  • Meetingové centrum pro 150 osob s nejmodernějším kongresovým vybavením
  • Business centrum
  • rozsáhlé hotelové lobby s pasáží a obchody
  • vysokou úroveň osobní bezpečnosti hosta
  • klimatizované prostory
  • v centru města unikátní 24 hodin denně hlídanou hotelovou garáž pro 40 vozidel


Vysokou úroveň poskytovaných služeb dokládají získané certifikáty a ocenění:

  • Oficiální klasifikace First Class **** dle Jednotné klasifikace Asociace hotelů a restaurací ČR
  • Certifikát řízení kvality dle ISO 9001:2000 od světoznámé certifikační autority Bureau Veritas
  • Generální ředitelka hotelu, Ing.Antonie Šaldová, oceněna v roce 2005 velmi prestižní cenou „Hoteliér roku“ Asociací hotelů a restaurací ČR


Grand Hotel Zvon vzdělává své pracovníky ve spolupráci se špičkovými odborníky Asociace hotelů a restaurací ČR a vytkl si dlouhodobý cíl udržet nabytý statut nejlepšího hotelu regionu.

Mezi naše vážené stálé klienty patří mimo jiné:
Robert Bosch, E.ON, Viscofan-Gamex, PRYM Consumer, Duropack-Bupak, TSE, Freudenberg-Mektec, KOH-I-NOOR Hardtmuth, EGE, Motoco, DM-Drogerie Markt, Head Sport, Pricewaterhousecoopers, Deloitte, KPMG, Komerční banka, ČSOB, Oberbank AG, Jihostroj a mnoho dalších významných společností.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je devět a deset ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie

Přiložené soubory


Souřadnice: 48.9742022,14.4751115