EuroAgentur Hotel Churáňov

Počet hvězd: 3
Region: Jihočeský
Adresa: Zadov 13, 384 73 Stachy
Vzdálenost od Prahy: 157 km
Kapacita prostor: 40, 50, 85, 100
Maximální kapacita: 100
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 111 lůžek
Možnost stravování: v hotelové restauraci

Popis

Nově zrekonstruovaný hotel Churáňov leží 1000 m.n.m. přímo v centru sjezdového i běžkového lyžování. Sjezdovky s různou náročností, s umělým zasněžováním i nočním lyžováním se nachází v nejbližším okolí hotelu. Lyžařský vlek se nachází přímo u hotelu.

Lyžařský areál Zadov-Churáňov nabízí přes 70 km upravovaných běžeckých tratí. Oblast Zadov je také místem konání různých závodů - psí spřežení, ski maraton, snowboard cup aj.

Každý pokoj je útulně zařízen a poskytuje veškerý komfort. Všechny pokoje mají samostatnou koupelnu se sprchou a WC a jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem a telefonem s přímou provolbou. K dispozici jsou jak kuřácké tak nekuřácké pokoje. Naši hosté ocení zejména nádherný výhled na okolní hory.

Hotel Churáňov nabízí celou řadu gastronomických a zábavních zařízení. Hosté mohou využít 2 restaurace s českou i mezinárodní kuchyní, noční bar Peklo, kavárnu s tanečním parketem nebo bar s kulečníkem. Pro rodinné oslavy nebo firemní jednání je k dispozici salonek.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Souřadnice: 49.0693778,13.6255256