Boutique hotel Vodník

Tel.: 605780729
Region: Jihočeský
Adresa: K Vodníku 614, 38501 Vimperk
Vzdálenost od Prahy: 145 km
Kapacita prostor: 25,100
Maximální kapacita: 100
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 40 lůžek

Popis

Hotel Vodník se nachází v romantickém prostředí bývalé prvorepublikové plovárny v údolí Křesánovského potoka na okraji města Vimperk, jejíž historie sahá až do roku 1908.

Nabízíme celoroční ubytování v hotelu s kapacitou šesti 2-4 lůžkových pokojů s možností přistýlky  a čtyřmi mezonetovými apartmány až pro 6 osob.

V bezprostřední blízkosti se nachází sportovně- rekreační areál, který je v zimním období trvale zasněžován a nabízí skvělé podmínky pro běžecké lyžování. V letním období je využívána in-line dráha a sportovní a dětské  hřiště. Hotel disponuje velkou terasou, molem, na kterém můžete relaxovat, nebo se projet na lodičce či se zhoupnout na houpačce nad vodou.

Restaurace s kapacitou 50 míst se zaměřuje na sezónní a čerstvé pokrmy. Salónek s krbem s kapacitou 25 míst je ideálním místem pro rodinné oslavy.

Pro větší privátní či firemní akce máme k dispozici sál s kapacitou 100 míst. Přímo navazuje na restauraci, je plně vybaven audio i video technikou. Hosty uchvátí nejenom unikátní design, ale i výhled na vodní plochu, který si v zimním období můžete zpříjemnit posezením u velkého krbu.

Nabízíme i cateringové služby.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je devět a tři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie