Albatros Hotel Relax

Počet hvězd: 3
Region: Jihočeský
Adresa: Vodňanká 1277, 383 01 Prachatice
Vzdálenost od Prahy: 150 km
Kapacita prostor: 20, 50, 80
Maximální kapacita: 80
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 110 lůžek

Popis

Hotel má k dispozici 39 pokojů s kapacitou 110 lůžek. Všechny pokoje mají komfortní a pohodlné vybavení, SatTV, telefony s přímou volbou, koupelnu se sprchou a WC. Dvoulůžkové pokoje jsou buď s oddělenými postelemi (slouží i jako jednolůžkový pokoj) nebo s manželkou postelí. Apartmá se skládá ze dvou místností a to z ložnice (s manželskou postelí) a z obývací části, kde jsou možné také dvě přistýlky jak pro děti tak pro dospělé osoby. Některé dvoulůžkové pokoje mají balkón, každé apartmá má malou terasu. Jedno apartmá je bezbariérové. Dále hotel disponuje třílůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji. Možnost zapůjčení postýlky pro děti.

Hotel Albatros Vám nabízí ve svém centru možnost uspořádání školení, obchodních jednání, seminářů, prezentačních a kulturních akcí, firemních setkání, rodinných události, rautů atd.

Sál je umístěn v samostatně, tudíž je zde ticho a klid, součástí je i sociální zázemí. Prostory jsou klimatizovány s přístupem denního světla a v případě potřeby možnost zatemnění. Variabilní vnitřní uspořádání umožňuje rozdělení prostoru a rozmístění nábytku dle jednotlivých požadavků a nároků hostů. Sál o rozloze 120 m2 je možno rozdělit na menší samostatné prostory, když vznikne potřeba prostoru pro méně osob. Do celého sálu se vejde při uspořádání stolů a židlí jako ve škole 100 osob, při uspořádání stolů do U je kapacita až 80 osob. Celková kapacita sálu při složení židlí jako v divadle je cca 170 osob.

Sál je vybaven odpovídající technikou: flipcharty, TV, plátno, bílá magnetická popisovací tabule. Po předchozí domluvě lze zajistit zprostředkovaně pronájem další techniky např. dataprojektor, zpětný projektor, počítač atd. Na požádání Vám vypracujeme individuální kalkulaci.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a dvě ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.0198693,14.0063087