Konferenční hotel LUNA

Počet hvězd: 3
Tel.: 569 738 800
Fax: 569 738 113
Region: Vysočina
Adresa: Kouty 77, 584 01 Ledeč nad Sázavou
Vzdálenost od Prahy: 84 km
Kapacita prostor: 12 konferenčních sálů a salonků pro 6 až 220 osob
Maximální kapacita: 250
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 210 lůžek

Popis

Konferenční hotel LUNA je oblíbený pro nejrůznější typy firemních akcí. Jde o jediný kongresový hotel s unikátní polohou nejblíže středu ČR a přitom kousek od D1. Se svými 12 konferenčními místnostmi poskytuje optimální zázemí pro konference a školení. Okouzlující umístění hotelu na břehu rybníka podtrhuje nádhernou přírodu Vysočiny v okolí. Rozsáhlý areál nabízí mnoho možností od discgolfového hřiště, přes kurty rozsáhlé travnaté plochy, lesy a rybník. Uvnitř pro relaxaci slouží wellness centrum s krytým bazénem, třemi druhy saun a vířivkou.

V Konferenčním hotelu LUNA již proběhlo několik tisíc firemních akcí. Díky nabytým zkušenostem nabízí klientům vždy něco navíc – např. možnosti zajištění zábavy na akce v podobě firemních olympiád, bojovek, či večerního kvízu, a to i zdarma. U nás si užijete klidnou atmosféru uprostřed lesů na břehu rybníka ideální pro konference, školení, prezentace i jiné akce. Okolí hotelu je jako stvořené pro outdoorové teambuildingy. Wellness centrum s krytým bazénem i krásné okolí se postará i o následný relax.

Těšíme se na Vás!

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a sedm ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.6440602,15.299915