TEPfaktor

Region: Středočeský
Adresa: Chotilsko, 262 03 Chotilsko
Vzdálenost od Prahy: 48 km
Kapacita prostor: 150, 300
Maximální kapacita: 300
Kapacita ubytování: 80 lůžek

Popis

TEPfaktor je dobrodružná hra ve stylu pevnosti Boyard. Jedná se o jedinečnou týmovou zábavu, kde můžete překonat sami sebe. Zažijete dobrodružství, tajemno, zdolávání překážek a luštění šifer.

Čeká Vás jednadvacet zajímavých úkolů, kde v týmu dvou až pěti osob zdoláváte pestrou variaci překážek na fyzičku, logiku, šikovnost a trpělivost. Prověříme Vaší vytrvalost, souhru v týmu, odvahu, odhodlání a zápal pro hru. V TEPfaktoru platí doslava: Jeden za všechny, všichni za jednoho! Při úspěšném zdolávání dvaceti tajemných komnat získáváte indicie, které vám pomohou otevřít jednadvacátou "zlatou" komnatu, kde Vás po vyřešení poslední překážky čeká odměna.

V TEPfaktoru je však především nejdůležitější dobře se pobavit, uvolnit a sehrát. Nemusíte se bát ani pavouků, klaustrofobie, nebo toho, že nejste sportovní typ. U nás na žádný odporný hmyz šahat nemusíte a nemusíte se ani bát stísněných prostor, kde byste mohli uvíznout. Herní úkoly si vyberete dle svého gusta a kondice, bez nutnosti splnit vše a můžete je řešit v libovolném pořadí. Celá hra je řízena elektronicky, na zdolání každé překážky máte časový limit, avšak neomezený počet pokusů.

Je u nás i možnost přespání v bungalovech přímo v areálu TEPfaktoru. Tedy výborné místo pro uspořádání oslav, večírků a hlavně pro pořádání teambuildingu pro firmy, díky možnosti využití referenční místnosti.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.7704873,14.352485200000046