HOTEL AKADEMIE Naháč

Počet hvězd: 3
Region: Středočeský
Adresa: Chocerady 277, 257 24 Chocerady
Vzdálenost od Prahy: 29 km
Kapacita prostor: 110, 62, 32, 40, 32, 28,28, 20
Maximální kapacita: 160
Vybavení konfer. místností: Všechny sály jsou vybaveny základní konferenční technikou – dataprojektor, plátno, flipchart (u menších sálů jsou k dispozici projekční TV). Můžeme nabídnout i další konferenční techniku např. ozvučení, vizualizér, přehrávač - DVD, VHS, podium, řečnický pult, telefon do sálu, kopírování ČB i barevně, notebooky a videokameru. Sály jsou s denním světlem, klimatizací, s možností zatemnění a dostatečně odhlučněné. Prostory sálů jsou pokryty WIFI signálem.
Orientační cena kapacit:

cena pokoje 1 399,- Kč – 2 299,- Kč
cena sálů 1 900,- Kč – 18 900,- Kč

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 101 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 1/1 = 1 pokoj 1/2 = 45 pokojů SUITE = 4 pokoje celkem: 101 pevných lůžek + možnost přistýlek
Možnost stravování: Gastronomická střediska zahrnují hotelovou restauraci s lobby barem a sport bar.
Doplňkové služby: Pro volné chvíle nabízíme sportovní zázemí hotelu - 2 bowlingové dráhy, tenisový kurt, víceúčelové hřiště, masáže a zábaly, saunu, infrasaunu, posilovnu, vířivé vany, solárium a dětský koutek.

Popis

Nejbližší okolí hotelu nabízí mnoho zajímavých aktivit - Parcourová střelnice Vráž, statek Levín, zámek Komorní Hrádek (není volně přístupný pro veřejnost), hvězdárna Ondřejov, zámky Konopiště a Jemniště, klášter Sázava, hrad Český Šternberk, nedaleko se nachází také rodiště básníka Svatopluka Čecha, kde můžete navštívit jeho rodnou světničku. V okolí hotelu je několik značených tras pro pěší i cyklisty. Posázaví je rájem pro vodáky, na přání můžeme zajistit vodácké odpoledne na Sázavě s kompletním vybavením.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je devět a šest ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 49.861911,14.792295