WELLNESS HOTEL STEP

Počet hvězd: 4
Region: Praha
Adresa: Malletova 1141, 190 00 Praha 9
Kapacita prostor: 120, 190, 240, 400, 650
Maximální kapacita: 650
Vybavení konfer. místností: 10 sálů. Všechny naše konferenční prostory mají denní světlo (možnost zatemnění), klimatizaci, WI-FI připojení a jsou vybaveny moderní kongresovou technikou. Specialitou těchto prostor je možnost prezentace vozů přímo v kongresovém sále.
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 303 lůžek
Možnost stravování: Restaurant Galerie Praha, Café - Restaurant Bohemia, Garden Restaurant, Bowling Bar
Doplňkové služby: krytý bazén, sauna, vířivka, masáže, solárium, fitness, bowling, squash, tenis, golf, curling, badminton, saunový svět

Popis

UNIKÁTNÍ KOMPLEX – pod jednou střechou lze propojit práci, obchod, zábavu i relax. Hotel disponuje 160 pokoji v kategorii 4*. Dále nabízí konferenční prostory s potřebnou technikou, které jsou plně klimatizované s denním světlem a WIFI připojením. Součástí komplexu je SPORTCENTRUM STEP, které nabízí sportovní a relaxační aktivity (i pro veřejnost) – vodní a saunový svět, golf indoor, tenisové, squashové a badmintonové kurty, curling, fitness, privátní saunu a whirlpool, bowling. Parkování ZDARMA.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.1014924,14.4851165