Hotel KINGS COURT

Počet hvězd: 5
Region: Praha
Adresa: U Obecního domu 3, 110 00 Praha 1
Kapacita prostor: 10, 40, 50, 50, 170
Maximální kapacita: 170
Ubytování: ano
Kapacita ubytování: neuvedeno
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : Hotel KINGS COURT nabízí luxusní ubytování v 137 moderních pokojích s krásným výhledem na historické centrum Prahy, včetně výhledu na Obecní dům. Všechny pokoje nabízí maximální funkčnost a pohodlí. Samozřejmostí je telefon s osobním záznamníkem a individuálně ovladatelná klimatizace. Připojení k internetu (Wi-Fi a LAN) je zdarma. Součástí elegantní koupelny je vana a/nebo sprchový kout s “dešťovou” sprchovou hlavicí, kosmetické zrcátko, osobní váha a luxusní toaletní potřeby.

Popis

Vítejte v Hotelu KINGS COURT

Setkání s moderní i historickou Prahou

Historická neo-renesanční budova byla se vkusem zrekonstruována z bývalého prestižního sídla Československé obchodní komory na moderní pětihvězdičkový Hotel Kings Court, který byl otevřen v listopadu 2009.

Hotel nabízí luxusní ubytování v 137 pokojích, unikátní konferenční prostory, mezi které patří i velkolepý Ballroom Franz Josef, vhodný pro všechny typy firemních akcí, speciálních příležitostí a svateb.

Brasserie mEating Point nabízí francouzskou, českou a mezinárodní kuchyni, společně s celoročně provozovanou terasou mají nádherný výhled na náměstí Republiky. Vodka Lobby Bar je ideální místo pro Vaše setkání s přáteli nebo obchodními partnery, nabízející exkluzivní výběr nejlepších Vodek.

Pro Vaši relaxaci je tu SPA KINGS COURT, které nabízí útulný bazén s Jacuzzi, saunu, páru, fitness a relaxační kout. Naši profesionální terapeuti Vám ochotně doporučí masáž dle Vašich přání a potřeb.

V celé budově je hostům k dispozici připojení Wi-Fi zdarma.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je deset a dvě ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.08831720000001,14.428103899999996