Barceló Praha

Počet hvězd: 4
Region: Praha
Adresa: Na Strži 32, 140 00 Praha
Kapacita prostor: 9, 10, 12, 24, 26, 28, 30, 40, 54, 80, 108, 110, 140, 162, 170, 200, 280, 300, 350, 450
Maximální kapacita: 450
Vybavení konfer. místností: Konferenční zařízení - Moderní systémy audio/video techniky - Dotekové elektronické ovládací panely - Vestavěná i stativová plátna - Ozvučení,mikrofony atp. - Doplňkové zařízení (na vyžádání) pro konference (tlumočnické kabiny, taneční parket, podium atd.) - WIFI připojení na sálech zdarma - Různě nastavitelné osvětlení a zatemnění Konferenční služby - Akce až pro 350 osob - 1 velký sál, rozdělitelný do 4 menších sálů pomocí pohyblivých předělovacích stěn, které jsou zvukotěsné - Všechny 4 sály mají denní světlo a klimatizaci - 2 menší salonky bez denního světla klimatizované - Všechny konferenční sály a salonky jsou situovány na 1. patře hotelu Organizujeme všechny druhy akcí od bussines snídaně, přes klasické konference a školení až po bankety a jiné společenské akce.
Orientační cena kapacit:

ubytování 1500,-/os./noc dle sezony

Ubytování: ano
Kapacita ubytování: 228 lůžek
Kapacita a struktura ubytovacích prostor : 228 DBL, z toho 15 junior suits
Možnost stravování: V naší A la carte restaurace "Mediterráneo" objevíte fascinující svět rozmanitých chutí, druhů a vůní, v neposlední řadě také výběr španělských i středoevropských vín (otevřeno denně na business snídaně, obědy a večeře). V restauraci "Atlantico", která je méně formální, můžete ochutnat řadu rozmanitých studených i teplých specialit. Příjemné prostředí našeho lobby baru "B-lounge" spolu s perfektní obsluhou zajistí úspěch každé obchodní schůzky a příjemné posezení, pokud jste přišli se svými přáteli nebo jen tak posedět. Lobby bar také nabízí malé občerstvení: různé sendviče, malé saláty či výtečné cukrářské výrobky a poháry.
Doplňkové služby: Room servis, prádelna, směnárna, informace o kulturním dění, rezervace vstupenek, organizace okružních cest a výletů, zprostředkování půjčovny vozidel, zajištění kurýrní služby, posílání faxů, cybercorner, konfirmace letenek, zajišťování informací o dopravním spojení, hotelový taxiservis, catering atd..

Popis

Hotel se nachází v klidné lokalitě, přesto v srdci nového administrativního centra města. Díky výhodné poloze v blízkosti dálnice D1 i Jižní spojky a také výbornému spojení městskou hromadnou dopravou je tento hotel ideální pro obchodní cesty i konference všeho druhu.

Rezervace

Rezervujte si nezávazně pobyt v tomto zařízení. Prověříme kapacitu a případně Vám nabídneme alternativní možnosti pro Vaši akci.

Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.

Fotogalerie


Souřadnice: 50.0436527,14.4395504